Jumaat

MYSPACE??

Dear Dairy,
     korang mesti tahu kan ape tu Myspace dan korang pon mesti ade acount Myspace..aku try search kat goggle  nama Narumiaida aku nak tengok ape yang keluar dan tak sangka pulak first skali ialah Myspace aku..hahaha nostalgia betul..Myspace tu alat media pertama aku untuk berhubung dengan luar lepas tu baru aku berpindah ke Facebook disebabkan Mysapce SUNYI gila..haha..pe taknya sume lari ke FB..aku godek-godek Myspace aku sume backgruond dah takda..sistem dah tukar dan makin serabut T^T..(susah payah aku buat lawa-lawa)

   Lepas tu aku tengok blog Myspace aku..banyak gak aku post macam blogger lak hehe..ape lagi terus aku copy paste sume masuk dalam blogger hehe (sebab aku tau lepas ni aku takkan bukak Myspace dah) so sebelum terlupa ni antara catatan aku masa sibuk ngan Myspace dulu:


   Bila baca balik ape yang aku post macam kelakar la pulak (ye la x matang lagi masa tu)..tapi aku kena la terima hakikat yang aku memang ada bakat menaip HOHOHOHO!! (hidung tinggi)..k la korang pon terus la godek-godek blog aku ni tak mo kaco..

from smile face,
Narumi

2 ulasan:

Run Away berkata...

ye...beb...lepas ada FB...dah tak guna myspace...;d

narumi sakura berkata...

hahaha sunyi sepi kan Myspace..tapi bile FB makin `maju' rase macam nak bukak blk Myspace pulak huhu

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates