Khamis

Alhamdulilah selesai majlis 1st Jun 2014

Dear Dairy,

Buat pertama kali Naru menaip balik blog Naru sebagai seorang isteri KNYAN!! XD...Hahaha..macam tak percaya dah jadi bini orang dengan entah berapa kali lafas hahaha..Kesian gugup sangat agaknya si suami sampai satu masjid gelak. Akhirnya Naru dah jadi isteri kepada Haji Idil Iman bin Md Noor Alhamdulilah..Jom review sikit moment bersejarah tu sebelum dan selepas


Hantaran belah perempuan (Naru la tu :p)


Hantaran belah lelaki



Pak long Naru


Bagi IC kamu- kata tok kadi hihi




Bergambar bersama rakan baik yang banyak membantu dari sekolah sampai sekarang

Ramai yang cakap kawin ni guna banyak duit hmmm.. nak tau macam mana Naru berjimat dalam majlis Naru?? kite bersambung di post lagi satu ye ;)

Entry : BAGAIMANA NAK BERJIMAT UNTUK MAJLIS AKAD NIKAH...

Salam mesra,
Narumi aka Nurul

2 ulasan:

Lynn Damya berkata...

Salam...hai Naru !!! but wait...you ni Naru yg dulu rajin jugak g blog i tu ke? I rasa ye kot, tp xsure takut salah org..tp i rasa mcm betul..haha klw betul, wahhh lama gila tau Naru xupdate blog..agak curious mana pergi si Naru ni..haha :D Alhamdulillah~ dah kawin rupanya dia..tahniah ya :D..happy lah dpt contact Naru semula..haha keep writing okay..wanna hear nice story again..hehe..take care..:D

Narumi Leo berkata...

Salam Lynn hahaha yup this Naru. Lynn tak silap orang >_<. Dulu Naru buzy sekarang ni dah jadi housewife full time ni baru la ada masa nak berblog balik. Actually Nary pun rindu gile kat Lynn. In sya Allah Naru akan keep writing balik thanks for your support Lynn :-)

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates