Jumaat

Kek dan Cupcake Fondant

Dear Dairy
Sejak dah pandai buat kek ni Naru rajin pulak main dengan fondant.Alhamdulilah sekarang dah ade orang oder kek kat Naru. Insyallah Naru akan perbaiki lagi kelemahan Naru. Nak tengok tak kek dan cupcake yang Naru dah buat...Ini die

Jadi tak DSLR Naru hehe





Sekian tuk hari ni :). Naru tak boleh tulis panjang-panjang kat rumah Naru dah start petir nak tutup internet sebelum kne short..ok byee~~

3 ulasan:

Lynn Damya berkata...

Seriusly?? Naru dh pandai buat cake lah, siap ade dslr lagi tu !! congratez, boleh buat bisnes dear :D

High Tea Sweet Tables berkata...

hehe xde la pandai sngt bru gak blja berjinak-jinak >_<

High Tea Sweet Tables berkata...

hehe xde la pandai sngt bru gak blja berjinak-jinak >_<

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates