Ahad

Tenshi Cafe

Dear Dairy,
   hari ni Naru nak kongsi satu pengalaman yang paling Naru tak boleh lupe Tuzki Bunny Emoticon hehehehe..Dah lama Naru cari tempat ni rupa-rupanya tempat tu kat E-Curve tempat Naru selalu makan meat-ball sedap kat IKEA huhu..Ni pon sebab kawan Naru ajak pergi 'Cari' kedai tu..Kawan Naru tu Lin la sapa lagi (dalam entry cosplay) Dia kata ada Maid Cafe teruje gila Naru cari..Selalu kat Jepun je sekarang dah ada kat Malaysia weee....Tapi yang sedihnya Naru tak dapat nak tangkap gambar sebab batery hp abis  Tuzki Bunny Emoticon huhu..Ni ada gambar yang Naru amik kat laman web die dan juga meminta simpati dari makcik google 



Pintu depan Tenshi no Cafe



Strawberry milkshake-minuman yang Naru minum Tuzki Bunny Emoticon
Ramai yang cakap special kat sini Milkshake die so kalau sesiape nak try datang sila la cuba menu ini hehe



Ini lak namanye Una Toji Don nak tau lebih lanjut klik kat link tu hehe..Tau tau la nak cakap macam mana rasanya..
Tuzki Bunny Emoticon

Lain orang lain cite rasa dan Naru tak dapat terima rasanya huhu..Naru sebenarnya nak makan Bento  Happy Mouse

Comelkan?Tuzki Bunny Emoticon

Walaupon Naru tak dapat tangkap gambar tempat tu Naru tetap ade bukti Naru dah sampai tempat tu hehe


Jangan was-was nak makan tempat ni dalam laman web die pon ada tulis

~ WE DO NOT SERVE PORK & ALCOHOL ~


 dan Naru sendiri nampak tukang masak dia kelua dan tukang masak die Melayu 
so apa lagi mai la datang maid kat sana sentiasa menunggu kehadiran anda 

nak tau lebih lanjut sila la ke
Yang mengidam nak pergi lagi, 
Narumi


9 ulasan:

avantgarde14 berkata...

best nyer... :)...
dah la minat citer jepon..
ada plak kat malaysia...
tp nk g the curve nie ssh sket laa...
hmm..

IntaNBerliaN berkata...

tmpt tu nmpk cantiklah...

narumi sakura berkata...

avantgarde14:nape ssh?jauh ek huhu..
kak Intan:memang cntik barng dlam kafe tu sume cute-miut hehe

none berkata...

cute-miut mcm cik naru jgak..hehhe

narumi sakura berkata...

hehe mne de :P..jom none nnti kite pergi berdue lak ye ;)

cici tembikai berkata...

babe , i selalu lalu situ tapi tak berani masuk -.- takuttt mahal . bagitahu ler harga sekali T_T hahhah

tapi memang cantik kan, i bila lalu je berangan2 nak masuk

selalu pergi ikea ke ? waaa bolehlah lepak sama one day kan =)

narumi sakura berkata...

cici tembiakai: laa yeke try jela masuk..servis chrge die bolh thn mahal la..hari tu Naru byr rm50 tuk Choclate Milk shake, Strawbery Milkshake n Una Toji Don..T^T bolh thn kan??

hehe nak kate selalu datang tu tak la..tapi IKEA la tempat selalu pergi lepas kelas kalau dah boring sangt haha..eh..Naru ok je la..JOM JUMPE >_<

Lynn Damya berkata...

wahh, cutenye kedai tu, tp mesti mahal kan? dan i mesti xleh masuk restoran2 cmtu sbb err...xreti makan makanan dia..haha (n_n)

narumi sakura berkata...

Lynn- Xmo nagis2..nanti kite pergi ngn Cici sekali nak ? >_<

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates