Isnin

Home For My Baby

Dear Dairy,
  jangan salah faham ye.Baby Naru yang nak diceritekan ni ialah Yuki ngan Tery (yup sugies Naru la hehe)..Baru-baru ni Naru ade wat sendiri kandang tuk diorang. Yela sejak dah bela dua ekor ni rasa macam tak patut lak letak dalam sangkar kecik. Mereka lak dah semakin membesar. Kenapa Naru buat? Jawapan dia simple Naru nak beli tapi mahal sangat sampai RM1++..So nasib la Yuki & Tery dapat Mama kedekut cam Naru Tuzki Bunny Emoticon..




Bersepah tak Naru wat?Kebetulan mase ni sume famly balik kampung tinggal Naru sorang. Jadi umah ni aku yang punya!!HAHAHATuzki Bunny Emoticon

Bile dah siap Tery ngan Yuki sungguh seronok dapat umah baru Naru letak kandang ni kat dalam bilik. Esok je lepas bagun tido Naru panik sebab Tery ngn Yuki due2 hilang. Nak menagis dibuatnya. Ngadu kat mak tapi nak tau ape mak Naru cakap?

'Macam mana nak jadi Engineer buat kandang macam tu pon fail'
dan pada waktu itu Naru rasa macam nih..Tuzki Bunny Emoticon
(ape kene mengene kandang ngan engineer.. Engineer bukan buat rumah manusia ke?)
selepas beberapa jam mencari akhirnya baby Naru tu dijumpai di dalam beg balik kampung atas almari baju.

Tuzki Bunny Emoticon
dan sampai sekarang satu bilik Naru adalah kandang Yuki ngan Tery. Macam xde faedah je Naru wat kandang tu..

Yang suke malayan kerenah  Yuki & Tery,
Narumi

2 ulasan:

none berkata...

hahaha..good job naru..
tp mcm klaka je wt kandang tu..hehe..
bleh diperbaikikan lg...hahaha

narumi sakura berkata...

waaa none sungguh jht gelakkan Naru >_<..nak kene nih!!

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates