Isnin

Tamatnye AJL dan juga tamatnya Giveaway Naru

Dear Dairy,

tema AJL tahun ni benar-benar menarik dan pemenang tahun ni Awan Nano dari Hafiz AF7 memang kena sangat dengan tema iaitu Air. Serius lagu Awan Nano amat menyentuh hati dan masa habis pesembahan Hafiz berlari memeluk ayah dia macam rasa dah tengok sambungan video clip die hehe. Pakaian simple,prob simple segalenye simple tapi boleh menang AJL kali ni mmmm...Hebat betul ,satu-satunya artis yang tak perlu risau ape nak yang di pakai atas pentas Tuzki Bunny Emoticon . Tapi kelemahan AJL kali ni Naru rase ialah bahaya lantai lincin huhu.. Hafiz pun hampir nak jatuh masa nak amik trofi.


Ehwah Naru ni dah macam pengkritik lak. Apa-apa hal pon AJL 26 kali ni adalah antara AJL yang terbaik pernah Naru tengok. (tapi still tak puas hati Faizal Tahir wat gimik sikit je tak macam tahun lepas yang lemas dalam air atau tetiba hilang masa AJL tahun lepas lagi).


Cakap pasal Giveaway Naru dah tiba rasanya Naru mula teliti dan cari siape yang entry die paling best..Tapi mungkin lambat sikit la proses die Naru sekarang pon macam dah bertimbun asigment ni..Harap semua bersabar ye. 


Naru amat terharu sebab ada yang sudi join dan Naru ucapkan terima kasih bebanyak. Tanpa anda siapa la Naru  Tuzki Bunny Emoticon.


LoVe,
Narumi

7 ulasan:

none berkata...

bukan men lg bg rumusan psl ajl..haha

Liza Razak berkata...

saya pon suka Hafiz menang,he really deserved it !! :)

fazzlim berkata...

seronok naru yer dok crita psl ajl smlm...

siapkan asgment..heheheh...

narumi sakura berkata...

hahaha maap2 Naru wat asgment dulu ye hehe

Miss Volvo berkata...

comel orangnye kan? heh

narumi sakura berkata...

kih3 spe cumel naru ke? ;p

Lynn Damya berkata...

haha, betul ! hafiz sempoi gile pakai baju tshirt je kann..:p sy suke giler performance alyah, mcm barbie doll dlm music box, haha..stage kali ni pon best sbb luas, paling cute mase lagu cinta muka buku, ade belon2~~wee~ :p

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates