Selasa

Blog Si Ladies Purple

Dear Dairy,
akhirnya Naru dah jumpe entry yang paling layak tuk Give-Away Naru.. Tuzki Bunny Emoticon Weee.. The Meaning of Makeup To Me-tajuk Give-away Naru dan Nur pulak bukan sahaja memberi pandangan sendiri dalam ber `make-up` malah menghuraikan lagi konsep berhias dalam Islam..waa Naru respek gila la kat Nur. Naru bukan sahaja dapat bertambah kenalan tapi Naru jugak dapat lebih ilmu dari entry Nur ^_^..Sukex3..Ni antara sedikit huraian dari Nur atau dikenali sebagai :


Si LadiesPurple


Nak terus ke blog Nur tekan la Header Nur ni ye :)

asalamualaikum..hye..hola...hee
saje mengedik join give away ni..hadiah dia.not bad la..suka -suka..sebab nur tak da lagi small make up case ni..barang make up nur ada la juga..tak la sebanyak naru kot..hehe..(memandai je)

''the meaning of make up to me'' translate bahasa melayu pula..apa kah
maksud berhias diri bagi nur..kalu search yahoo /google tak boleh ke...

hee..saje main-main..ok la..bagi nur..tak kira la lelaki ke perempuan..sure la nak nampak hensem/cantik/bergaya dan sewaktu dengan nya.

tapi yang pasti kan..bila kita nature tanpa make up lagi lawa..tapi sekali sekala nak melaram tak salah pun..

bagi nur berhiasa diri/make up ni penting juga sebab
  • dapat meyakinkan diri kita bila berdepan dengan orang ramai.(pasti la orang tengok je kan..sebab lawa sangat..ngee)
  • memaniskan muka juga..sesetengah orang..muka dia pucat sangat kan..bila dia make up..pasti la muka dia nampak sangat manis
  • hee..boleh tambat hati pasangan...(tak kisah la dah kahwin ke belum..) betul tak apa nur taip ni..
  • dari muka gelap boleh jadi putih..sure korang pun kadang-kadang tertipu kan..hee...ok yang ni guraw-guraw je ye


p/s:

  • Nur ni tau-tau je Naru banyak barang make-up hehe
  • sebenarnya panjag lagi tapi tak best la kalau Naru copy sume betul tak? (sebab nanti korang tak baca kat blog asal entry)
  • Terima Kasih Nur :)
Smile!,
Narumi

4 ulasan:

nur_za berkata...

alahai..naru..aduh..terharu nur bace entry ni..thanks sangat2 taw..

narumi sakura berkata...

hehe yeke terharu (segan2) :p..welcome nur >_<

gadis pekan berkata...

alhamdulillah...tempat kedua ;) thnx ye for giving chance to join this GA :) alamat atie kasi kt email lah..blh kasi email naru?

gadis pekan berkata...

oklah..kasi kt sini jelah ;p

Hasni Muniati Hassan
No. 178, Depan SK Seri Chempaka,
Kg Chempaka, Jln Tg Mas, 15400 Kota Bharu, Kelantan

btw, jemput ke GA atie, ending this 12th Feb (before 10am)..blh refer kt sticky post blog atie ye :) see u

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates