Ahad

Naru first GIVEAWAY

Salam all >_<
hari ni Naru nak bagi something special kat korang tapi ada syarat-syaratnye hehe..


  1. Follow or not Naru tak kisah
  2. wat satu entry tajuk 'The meaning of make up to me'
  3. lepas tu explain la ape yang patut kat entry tu
  4. dan last but not least tinggalkan la link anda kat ruang komen ^_^
Naru pilih satu je blog tau untuk hadiah utama. Yang lain Naru akan senaraikan link tuk di promote. Nak lagi? ok 3 blog yang best Naru akan siarkan entry korang kat blog Naru (bajet TV3)

Tarikh tutup:
29 January 2012

Hadiah Utama:


Small Make Up Case

Hurry up enter this giveaway!!

Jom join tuk jana pendapatan sampingan

11 ulasan:

yad'z berkata...

all the best for ur GA.. =)

Cik Rose Cute berkata...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/naru-first-giveaway.html

ID FACEBOOK:cherosliza chemat

ijA berkata...

http://umealong.blogspot.com/2012/01/naru-first-giveaway.html

Sari berkata...

salam..
join suda...
http://duniacontestku.blogspot.com/2012/01/meaning-of-make-up-to-me.html

azelyusoff berkata...

joining..

http://24-7nay.blogspot.com/2012/01/meaning-of-make-up-to-me-naru-first.html

akmadablueberry berkata...

blogwalking sini.. =)

nur_za berkata...

nur join yer
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/01/meaning-of-make-up-to-me.html

gadis pekan berkata...

Salam...atie join ur GA ni:

http://atiezie82.blogspot.com/2012/01/meaning-of-make-up-to-me.html

hehe..better late than never ;p

Miss Volvo berkata...

hmm tema thn ni sikit pn xmenarik la hehe

Miss Volvo berkata...

hmm tema thn ni sikit pn xmenarik la hehe

azelyusoff berkata...

salam. naru, saya dah received hadiah. thanks ye.

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates