Khamis

Apa yang Naru beli dengan vouncer RM200..

Dear Dairy,

akhirnya Naru dah buat kuputusan mana nak shopping buku hehe..Nak tau mana??



Tuuu dia ramai kan orang? Sesak sempena Chines New Year. Yang buat pembayaran semua stok bawak bauncer hehe..Tak cukup ngan Kinokuniya. Naru sambung shopping buku kat MPH Alamanda,Putrajaya. (sorry tak amik gambar hehe)Nak tengok apa Naru beli?

Barangan dari Kinokuniya:


Dah lama nak beli tapi tak mampu mahal sangat. Sekarang dah ada bauncer Alhamdulilah dapat jugak beli hehe.

Barangan dari MPH Alamanda


Hoho hasil dorongan dari sayang Naru menyebabkan Naru amik buku agama. Kalau tidak hampeh (terukkan Naru ni) yang alat tulis tu ngan buku 'Pengurusan Jenazah' si dia punya. 'Takluk Hati Pasangan' -haha yang buku ni no komen


Ingat lagi tak entry Naru sebelum ni pasal dah tak nak beli komik. Naru tak tahan dugaan akhirnya beli gak BEBERAPA komik hehe. Sekarang jenuh sumbat dalam rak buku  Tuzki Bunny Emoticon.



Last but not least file nak letak kertas Naru yang bersepah. Tapi bila difikirkan macam waste sebab nak pakai untuk 1 sem je lagi Tuzki Bunny Emoticon huhu.

Tipu kalau Naru kata semua ni hanya menggunakan bouncer RM200 kan. Sebab banyak sangat. Sebenarnya Naru hanya guna RM100 bauncer Naru dan RM150 bauncer si dia hehe..Maaf sayang  Tuzki Bunny Emoticon
Kawan-kawan pulak beli apa dengan bauncer korang?

Reading Time For,
Narumi

10 ulasan:

none berkata...

hehehe..shopping mcm kinokoniya tu kite yg puye..hehe

narumi sakura berkata...

hahaha...none kawal2

nabila faryzza berkata...

haha! komik tu, taktahan.. paling banyak okay! :)
kte beli kat POPULAR.
http://nabilafaryzza.blogspot.com/2012/01/membeli-belah-di-kedai-buku-popular.html

fazzlim berkata...

banyak nya komik...
ni yg nk bli ni...tp kupon dh hbz fazz guna :'(
fazz beli BESTA guna kupon :p

narumi sakura berkata...

hehehe...
fazzlim-boleh ek beli kamus besta..klu tau Naru beli yang tu je T^T

fazzlim berkata...

boleh beli besta..tp naru kena tambah duit la naru...sebb baucer just rm200 je...
besta tu lebih rm200..
kalu naru beli besta yang rm199 tu xyah la naru tambah duit :p

Aleeya (Yaya) berkata...

bestnye dapat baucer....ley bli mcm2 buku kan...

fazzlim berkata...

naru fazz tag naru :p


http://sunshine-fazzlim.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Lil_me berkata...

Joined :)

http://thelittlefh.blogspot.com/2012/01/meaning-of-make-up-to-me.html

Lynn Damya berkata...

wuwaahhhh, bestnye komik ! nk pinjam~~~ hahaha (>_<)

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates