Khamis

Naru Balas Dendam

Dear Dairy,

hari selasa si dia akhirnya balik ke Kajang selepas family holiday di Terengganu..Mula-mula bengang gak la bila apa yang di plan tak jadi sebab gara-gara dia kena pergi sana tapi bila dia dah balik..hehehe ni la masanya nak balas dendam. 2 Hari berturut-turut Naru keluar dengan dia dari pagi sampai ke malam dan sepanjang Naru keluar dengan si dia banyak kenagan yang sempat kami lakarkan...

Hari Pertama:

  1. Kami pergi ke Times Square sebab si dia nak pergi amik gaji dekat pejabat 7E..tapi pejabat tutup. Naru amik kesempatan dah sampai sana, Naru cari kedai gothic. Memang best bile baju gothic kat sana lagi murah dari beli online.
  2. Masih tak puas hati kami pergi pulak KLCC shoping kat Kinokuniya. Barang yang Naru cari selama ni jumpa kat sana tapi akhirnya tak beli gak sebab Naru tertinggal kad pelajar Naru  Tuzki Bunny Emoticon .(Naru guna si dia punya vouncer beli buku kat sana tapi amik yng penting je hehe-kenyataan yang tak boleh dipercayai)
  3. Destinasi kami terakhir hari tu ialah Mid Valley hehe..Dah lama tak pergi. Sampai sana banyak kedai tutup sempena Chines New Year. Nasib baik kedai Poh Kong (emas) tak tutup sebab Naru nak gadai emas semata-mata nak tengok cerita Journey 2 hahaha (3D lagi  Tuzki Bunny Emoticon ). Dan lepas je tengok cerite tu Naru sampai sekarang suruh si dia buat tip cara memikat perempuan yang di ajar oleh The Rock dalam cerite tu haha..nak tau pe die kena la tengok sendiri Tuzki Bunny Emoticon..
  4. Sepanjang jalan kat Mid Valley kami speking sebab di desak Naru hehe..(nak amik MUET kena la praktis kat luar dulukan)
  5. Kalau diikutkan Naru nak pergi ke Mines dan Alamanda pulak lepas tu tapi masing-masing dah penat,Naru pulak ade kelas keesokkan hari ,kami pon balik.
  6. Dua kali makan.(bila kelua dengan dia Naru memang stok nak makan je hehe)

Bubur kat MarryBrown memang sedap Tuzki Bunny Emoticon

Hari Kedua::

  1. Okkk si dia dah amik gaji dan gaji dia memang tak disangka la banyaknya. Kami macam kelam kabut sikit pada awalnya sebab Naru kena terus pergi Poli ada kuis. Tapi sempat makan kat Kopitiam bangi pada pukul 12.30 tgh dan kuis pukul 1 ptg..Cari pasalkan?
  2. Si dia kena menunggu Naru selama 2 jam sebab Naru tak tau lak lepas kuis terus sambung kelas..Kesian dia  Tuzki Bunny Emoticon.
  3. Abis kelas terus merempit pergi ke Alamanda hehe sambung balik shopping. Kami jugak hampir terbabas kat corner sebab dia tak lap habis huhu.. nasib baik la tak masuk longkang Tuzki Bunny Emoticon.
  4. Sampai je Alamnda terus pergi pejabat pos nak renew lesen L. Orang teramat la ramainya so untuk tidak berasa bosan menunggu, kami makan Burger King kat sebelah pejabat pos hehe.(makan lagi)
  5. Lepas dah renew, kami jalan-jalan dan borong lagi buku kat MPH. Selesai je kami makan LAGI kat Nandos haha..
  6. Peristiwa paling tak boleh lupa:

'Cantik la mata awak. Mata awak warna brown' kata si dia ala romantik sambil sedut air kosong sebab pedas makan ayam Nandos.

'Awak baru perasan ke?Mata kita memang cantik malas la nak cakap' dengan belagak Naru cakap sambil kipas muka ala Datin Tuzki Bunny Emoticon.

Serta-merta si dia memuntahkan balik air yang sedang dia minum sebab terkejut sangat dengan teori Naru. Ape yang si dia rase waktu tu Tuzki Bunny Emoticon..

'HAHAHAHA...boleh tak kite nak keluar jap nak gelak kuat-kuat'

'Errr kalau iye pon tak suka, tak payah la tunjuk sangat' -Naru


~Sayang terima kasih untuk segala-galanya~
Tuzki Bunny Emoticon


LOVE,
Narumi

4 ulasan:

none berkata...

nie org kate kuar smpai lebam..hehehe

narumi sakura berkata...

hahaha sampai tak terdaya pon ade gak :p

fazzlim berkata...

seronok ye naru dpt kuar dgn si dia :p

taw xpe..sedap sgt bubur marry brown...
tp die pny ayam dgn sayur tu xsama mcm kfc..
sedap jgk ayam die just die pny sayur tu die pkai sayur campur..xsdp la..lagi2 fazz ni xmakan syur campur yang mcm dekat marry brown tu..

narumi sakura berkata...

betul2 ^^..naru pon x berape suke syur cmpur die huhu..macam syur cmpur dlm nasi goreng hahaha

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates