Jumaat

Naru ade Stalker? LOLS

Dear Dairy,

bila Naru baca tajuk entry ni je mesti Naru gelak sorang-sorang..(Perasan blog bagus sampai ada orang nak stalker) Tuzki Bunny Emoticon . Hari ni Naru ade kelas lambat so abis pon mesti la lambatkan..Balik-balik je dalam kepala otak ni mesti fikir pasal blog je haha..Tabiat buruk Naru bile mula-mula bukak blog ialah Naru akan klik comments dulu..(posting entry baru no 2 haha)

Dan Naru terramat la terkejut 
Tuzki Bunny Emoticon
Waaaaaaaaaaaaa..........Naru tak pernah diserang comment bertubi-tubi macam ni hahaha. Hamba Allah yang sungguh comel ini ialah Lynn Damya

(klik gambar untuk terus ke blog Lynn >_<)

Cantik gile  Tuzki Bunny Emoticon Naru dah la suke Gothic
Lynn ni pandai tangkap gambar tau..Naru suke tengok blog Lynn yang 'My Art's Journey'
TERRRRRBAIKKK...
Lynn bile nak tolong tangkap gambar Naru cosplay? Hehehe (tak malu wat permintaan)
Soo ape lagi korang tunggu klik la gambar header Lynn..Explore and follow her too ok..
Or not i will
Tuzki Bunny Emoticonhahaha
(suke hati je nak ugut orang)

p/s: Lynn SA tu ape T^T..Jom set pergi Tenshi no Cafe ngan Cici nak?hehe
Yang teruje,
Narumi

2 ulasan:

Lynn Damya berkata...

what a surprised lah kamu nih (n_n) haha, thank Q sgt, i mmg ikhlas nk promoted blog u, xharap pon u promoted blog i jgk, but tQ okay :D hehe, wah mcm best tp err..xmahal ke cafe tu? tp xleh skg sbb i cuti sem sudah ! Yeayy :p owh BTW, SA itu shah alam dear, hikhik (n_@)psl photoshoot tu, i rse boleh je klw i naik sem nt, u pon area shah alam je kan study? Tp err, i amek gmbr je lah, baju2 cosdplay tu u support lah, hahaha :p thanx ea :)

narumi sakura berkata...

hahaha..i pon iklas promote blog u sebb i rase perlu.blog u best..kite beli air milkshake je nnti hehe..makn Naru blnje ;)..ooo baru tahu hahahabile Lynn naik sem?cos this is my last sem at SA..lps ni duk kjng..haha ofcos..bju cosplay i jhit sndiri or beli sndiri ^^

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates