Selasa

Free Smileys

Dear Dairy,
  Sejak pertama kali aku melihat mu
aku sudah tertawan dengan kecomelan mu
gerak langkahmu yang mengiurkan membuat aku bertambah cair
tanpa memikirkan apa-apa aku terus melamar mu
perasaan takut dan cemas bermain dalam hati..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perasaan cinta yang mendalam telah menjodohkan kami
Dia menerima ku dengan tangan terbuka
dan aku sungguh bersyukur pada Ilahi 
kerana bertemukan kami

Yup Naru happy sangat sekarang sebab Naru jumpe 

Tuzki Bunny Emoticons!!! 


Tuzki Bunny Emoticon
hahahaha
ape yang korang fikir??
Naru happy gile jumpe bende alah ni..sekarang entry Naru akan lebih ceria dengan kehadiran mereka >_<
Bunny ni dicipta oleh Ms Wang-http://blog.sina.com.cn/wangmomo
dan mereka sungguuhhh KAWAI!!!

Macam mana nak masukkan dalam entry korang? Senang je


  1. Go to- http://www.freesmileys.org/emoticons-tuzki-bunnys.php
  2. Copy HTML code dibawah emotion yang nak digunakkan
  3. Tukar tempat korang taip entry tu kepada Edit HTML
  4. Paste code tadi 
  5. Last kali tukar balik ruang taip entry dengan klik Compose
TADA!! SIAP >_<

Selamat Mencuba Kawan-kawan

Tuzki Bunny Emoticon

Hohohoho,
Narumi

2 ulasan:

Lynn Damya berkata...

hahaha, cmtu rupenye nk letak emoticons dlm entry ye? nk try lah nt, semoga blog i pon akan jd comel cm blog u, haha :p TQ

narumi sakura berkata...

Lynn-yay Naru dah menambah pengikut LOLS..haha JOM >_<,,kite sme2 ceriakan blog kite..hoye2

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates