Khamis

Naru nak jadi model?Layak ke?

Dear Dairy,
  mesti sume terkejut baca tajuk Dairy kali ni..tapi memang Naru pon terkejut. Si dia marah betul bila Naru pergi photoshot hari tu T^T..ok Naru memang tak de niat pon nak jadi model. Serius tak terlintas langsung..pada mulanya hanya nak teman kawan photoshot je..sat g terjebak pulak. Tapi bila Naru dapat je gambar hari tu..Naru terus terkejut campur tak percaya.

'Betul ke ni Naru?'huhu


ni Lin kawan Naru ^_^


ini baru Naru haha (agak-agak ade ke orang percaya Naru sendiri pon tak percaya ni Naru :p)



Naru mengaku Naru suka sangat tengok gambar tu sampai buat gambar profile FB :P..


ini la Photographer nye ;p
ni FB die.banyak lagi gambar cantik-cantik tau ^_^
Jemput la singgah:


tempat die cantikkan?
Taman Tasik Perdana (Lake Garden), Kuala Lumpur
mm teringin nak pergi ngan si dia pulak lepas ni hehe


Yang serba salah,
Narumi

11 ulasan:

LydSunshine berkata...

kalah lady gaga

IntaNBerliaN berkata...

cantik..!! ni photoshoot utk apa ye naru?

narumi sakura berkata...

TQ >_<..ni photoshot tuk cosplay (menyerupai watak kartun Jepun/Anime)

narumi sakura berkata...

lady gaga tu kakak Naru hahaha XD

sticker_getah berkata...

waa,jadi cosplayer ke??cantik... =)

narumi sakura berkata...

sticker_getah: yup cosplay >_<..hehe tq :P

noraishah zamri berkata...

waahh bestnye dpt jd model yg pkai mcm ni..teringin!!!!grmmm

narumi sakura berkata...

noraishah:hehe mne de biase2 je la (blushing)jom la join :) cntac fb naru :flyingeagle fiq

Lynn Damya berkata...

haha, yg rambut biru tu naru? wah, cute lah, u're beautiful lah :) hehe, nice photoshoot btw (n_n)

narumi sakura berkata...

hehe yup that me :P..hehe mne de cute biase2 je hehe (blushing)

narumi sakura berkata...

hehe yup that me :P..hehe mne de cute biase2 je hehe (blushing)

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates