Khamis

Makan mewah dengan RM20

Dear Dairy,
    Baru-baru ni Naru tompang umah kawan Naru dalam 2-3 hari. Mak Naru pon masuk kan la rm20 duit belanja. Alhamdulilah Naru sayang mak >_<..terima kasih Mak..sebenarnya Naru tak guna sangat duit tu. ye la makan mak kawan Naru masak so Naru just spend tuk duit minyak moto la..tak nafikan jugak niat Naru duk umah kawan sebab nak belaja ulang alik dari kajang ke shah alam. Sekarang pon Naru dah tak duk umah sewa..ni last sem Naru dan Naru ulang alik setiap hari dari kajang ke shah alam naik moto pergi ke ke kelas..(barani matikan?)..

  Naru hari ni tak mau cite panjang pasal ape Naru wat kat umah kawan Naru tu (a.k.a Lin)..Naru nak cite ape yang Naru buat dengan RM20 tu..Satu malam tu Naru tetibe macam mengidam sangat cake. Lepas tu Lin cakap Hotel Concorde akan sale 50% kek diorang lepas je pukul 8 malam..Naru pon apa lagi.

'LIN!!!Jom siap kite ke Hotel Concorde!'

dan ni la hasilnya..







Nampak mahal kan tapi kami habis RM25 kesemuanya itu pon kami half-half duit hehe..so Naru ade la baki nak isi minyak moto ^_^

Yang muak makan kek T^T,
Narumi


5 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya dapat mkn byk kek tp bayar murah.. hihi

narumi sakura berkata...

tau xpe..meh la shah alam kak kite makan kek sama bwak Alisha skli >_<

none berkata...

hahaha..makin berisi la naru mcm nie..hehe

Lynn Damya berkata...

wah, style lah, klw i, i xtau lah hotel mana yg ade wat sale cake kan...bagus2 :p

narumi sakura berkata...

Lynn-hahaha selalunya hotel yang ade jual cake mesti ade jual half price sebb nak buang bazir..tapi x tau strt kul bpe hehe

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates