Jumaat

My Swett 20 Busday

Dairy!! (jerit n peluk serte merta),
    waaa ni busday yang paling meriah pernah aku dapat..memang kenyang dari pagi sampai malam =)..thnks all aku x kan lupe dengan ape yang korang wat kat aku..tau tak dear(dairy) aku bru je usha sugar glider ngn BF aku x sngke itu la gift yang aku dapat dari En Saiful n Kak Zana thnks <3..sori la gambr sugar glider tu x update sbb die x manje lagi..huhu habis tngan kne gigit..tpi satu pngalamn yang baru wat aku ^_^..dorang sambut n bagi shari seblum busday smpai nak tepat 12 pagi hehe lame x??nak tngok gmbar kitorang kat one-utama??tpi skit je la bnyak x sempat ambik kat En Saiful huhu (btery week ari tu)

Scret Recipe,one utama





Bowling ;)


sowi la gambr kabur huhu

Ni pulak kawan aku yang wat parti suprise sambut busday tige skali aku,Syima and Amisya..thnks korang.



Aida yang sporting n suke n gile2 hahaha


our cake =) <3

5 ulasan:

nurshahirah berkata...

awesome!

SuzaDin berkata...

wow ! hepi besday yer awk hehehe ,,, best nyer sambut cm nie ...

narumi sakura berkata...

tq kekawan ^_^..hehe..

faeizx berkata...

nk dekat dgn puasa :)

narumi sakura berkata...

erm =) klu kne tang pose almtnye smbut mse buke kih2

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates