Jumaat

Dairy says~~'Aku nak tambah Follower'

Salam sume..
    aku ni newbie lagi..aku selalu gak tanya pendapat senior2 blogging care nak tambah follower dorang kate wat link blog kat FB then selalu2 la blogwalking n comment post blog orang lain...insyallah dalam seminggu korang boleh dapat 100 follower..tu bagi yang pakar la kot sebab aku yng agk lme la berblog ni follower x cecah 100 pon lagi..tapi ape2 pon itu sumua x penting..yang penting berape ramai yang bace post kite walaupon die x jadi follower or x coment ape bile die sangup menghabiskan mase beliau membaca post aku walaupon 1 itu dah memadai sebab itu tanda korang memang mnghargai nukilan aku yang x seberapa ni..cerite banyak banyak pon x gune..korang jom la tukar2 link..korang jadi follower aku ,aku follow balik..aku pon nak tambah ilmu nak bace blog korang..post link korang kat comnt tau!! (pakse)

yang sweet,
~Naru~

3 ulasan:

asy faro berkata...

aku pun baru jugak. suka rayau2 cari blog besh n baca entry2 dorang. senang2 lawatla blog ak bg nasihat, pandangan mahupun kritikan=D

http://asyfaro.blogspot.com/

narumi sakura berkata...

best la blog faro..geng singgah la blog die =)

narumi sakura berkata...

DatinBerseri (primadona senteng)-one of my smtg frend blog

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates