Isnin

Naru Cedera Parah

Dear Dairy,

baru-baru ni Naru mengalami cedera parah di leher,mulut dan pipi akibat tidak membayar hutang dengan along. Ramai yang sangka Naru tidak dapat hidup lama. Tetapi alhamdulilah berkat doa kedua ibubapa,Naru tabah mengharungi dugaan ini.Ini antara gambar yang di ambil selepas Naru dibelasah




Amacam seram tak??. Kalau anda yang mambaca ini berasa amat ngeri maka make up Naru berjaya hahaha XD..Tipah tertipu..sebenarnya ini make up Naru tuk cosplay sempena Game Festival di MMU, Cyberjaya (8/4/2012)..Naru belaja ni pun melalui You-tube. Last minute dapat tau ade cosplay jadi ni jela yang mampu Naru fikir LOL..Bahan-bahan nak buat kesan luka ni seanag. Hanya guna :

  1. Gam kanji
  2. Tisu tandas
  3. Pewarna masakan (merah)
  4. Celak
  5. Berus
  6. Benang untuk lekat kat mulut
  7. Gam bulu mata palsu
Simple dan murah.. XD..nak tau Naru jadi ape..INI DIA



Tadaa!! Zombie!! Hahahaha

5 ulasan:

fieda berkata...

aiyakkk..serius terkejut giler kak fieda tgk gambor tu...tipah tertipu rupanya..

----- ----- berkata...

perghh..
seram...
mmg pandai..


yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

narumi sakura berkata...

hehe Naru berjaye wat Ninja seram yay!!...tq >_<

narumi sakura berkata...

haha saba ye kak fieda :P..sje naru kasi gmpak skit >_<

Lynn Damya berkata...

haha nasib sy dh tau ni special effect punye make up, pergh senang gak ea nk buat, tp kena pandai lah, pandai naru buat, hihi and style seyh jadi zombie, tp klw sy join cosplay, sy nk jadi vampire kot, err..hahah

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates