Selasa

Jejari Pet's Shop

Dear Dairy,
    salam sume..Hari ni Naru dah mula kembali semula dengan info yang dah sebulan teperap..sekarang dah dapat online mase tuk luahkan segala-galanya..hahahaha (gelak bongkak)..kalau nak tau Naru ni ada tabiat buruk iaitu pantang nampak kedai roti,kedai haiwan dan kedai alat tulis atau buku..

Sebabnye Naru ni memang suke makan roti dan kek (si die selalu tanya bile nak kurus haha). Kedai haiwan lak sebab Naru suke sangat binatang!!dan kadang-kadang sebab nak cari barang tuk Yuki dan Tery yang semakin membesar ni huhu. Kedai alat tulis dan buku sebab Naru suke tengok alat tulis cute miut beli tak pon...dan buku kesukaan Naru mesti la komik hahahaha...Tapi hari ni biar la Naru cerite pasal kedai haiwan dulu ek..next entry Naru cerite pasal dua kedai yang Naru cakap tadi >_<



Naru tak banyak amik gambar dekat kedai ni sebab kat kedai ni banyak kucing
(orang kate tangkap gambar kucing nanti kucing tu cepat hilang tu yang Naru tak berani)
Macam-macam kucing dari yang kecik sampai besar dari yang mahal sampai murah sume ade. Selain kucing ade gak hamster,sugar glider dan haiwan pelik.haha.nak tau ape tu haiwan pelik?



mula-mula Naru takut gak nak pegang hehe..die ni busuk sikit tapi cute >_<


tengok la betapa lincahnya memerang ni huhu..pantang letak kat lantai sekejap je hilang



Ni pulak akak Ody.hehe.Naru kalu pergi kedai ni je mesti borak ngan die.dah la peramah Naru banyak dapat info berkenaan haiwan dari die..kalau la die bukak kedai haiwan sendiri Naru sure die leh maju :)
Oh lupe nak bagi tau Owner kedai ni seorang akitek perempuan boleh tahan gak kerjaya beliau. Beliau bukak kedai ni pon sebab nak isi masa lapang. Bestnya bile banyak duitkan. Naru pon kalau boleh nak jadi macam tu huhuhu



Akak Ody ni bela sugar glider gak nama Boboy. Disebabkan Tery yang masih kecil jadi kami merancang akan kawin kan Yuki dan Boboy hehe (tak lama lagi berbesan la kami ye :p)

Sekian saja tuk entry kali ni ^_^

Yang  Girang,
Narumi

3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

akak geli nak pegang.. hiihii

Lynn Damya berkata...

alaaa, comelnye menatang pelik tu~~ hahaha, dia terlentang atas lantai tu,sebijik mcm kucing maru yg suke main kotak tu..hahah :p

narumi sakura berkata...

IntanBerlian- haha Naru pon mule2 geli nak pegang :p

Lynn-yeke..waaa nak tengok >_<

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates