Selasa

Thanks Sayang =)

Dear Dairy,
    malam Yuki hilang si dia ajak Naru keluar jalan-jalan..Katanya tak nak Naru pressure sangat sebab Yuki hilang, terharu sangat die bawak Naru keluar..sepanjang atas moto Naru senyap je terkenangkan Yuki..dah macam hilang anak gayenye..Si dia betul-betul risau..Lagi-lagi bila Naru kata 'nanti pergi uptown Mines tak nak lalu kat kawasan orang jual sugar glider ye'..si dia mula muram dan bertambah risau..si dia ajak Naru makan soup dalam roti yang ade dalam Mines (lupe name tempat tu)..selesai makan kami mula ronde-ronde Mines..pergi karoke ,window shopping macam-macam la...Demi nak mehilangkan senyuman suram dari wajah Naru si dia sanggup lakukan apa sahaja..dan akhirnya kami mula bosan di Mines dan mula berjalan-jalan di uptown..ape lagi tersentap hati Naru nampak kedai yang jual sugar glider masa nak parking moto..Naru tak tahan nak tenggok gak binatang comel tu walaupon Naru tau Naru akan bersedih. Si dia menarik tangan ku dan menukar arah kaki melangkah agar jauh dari tempat itu..Naru redo..kami makan lagi di gerai nasi kukus dan di situ Naru dapat lihat riak mukanya berubah..Naru pelik dan Naru tak suka riak wajah itu..

'Nape ni yang?huhu ayang marah kat kite ek.huhu..sorry'
'Sape tak bengang bile awak segan ngan kita..kita ni dah lama kapel..Kita tak mo la awak dapat barang yang awak nak dari orang lain'

Terharunya bila sayang cakap macam tu..Kite tau kadang-kadang awak tak mampu nak tunaikan apa yang kita nak tapi awak tetap berusaha tuk dapatkanya..Kite bersyukur sangat dapat berjumpa ngan awak..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pendekkan cite..alih-alih si dia beli sugar glider baru kat uptown malam tu jugak tuk gembirakan hati Naru..Nama yang diberi Tery (jantan)..Harap sangat Yuki balik bila dah dapat boyfriend


Alhamdulilah kul 4 pagi ayah ketuk bilik..mamai bukak gak tengok Yuki elok je main tengek atas kepala ayah..Hampeh tul..dah ilang satu hari wat muka tak bersalah..nasib baik comel >_<..
Tapi...bila dah satu kan mereka...


Yuki bukan sahaja menolak cinta Tery mentah-mentah malah membuat muka paling COMEL tuk diminta lepas dari sangkar..=_=`..Yuki2


Tengok la Tery sondol-sondol kepala kat bawah perut Yuki..Yuki wat dot no jew T^T


yang penat,
Narumi

2 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

yuki malu2.. lama2 nanti jatuh cinta lah tu.. hihii

narumi sakura berkata...

hahaha arap2 gitu la

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates