Khamis

Entry Special: LSO contest

Salam teman-teman sepermainan Blogger,

    terkejut tak bace tajuk entry ni??mesti sume tertanye-tanye ape tu LSO kan??haha..kali ni Naru nak try buat contest (thnks kat Ibu Alisha sebab bagi sokongan kat Naru nak buat segmen ni) Tak tau la dapat sambutan ke tak ape-ape hal cube dulu ye..

Ok pertandingan ni senang je. Cara-cara die:

  1. Buat satu entry buh tajuk kat atas
  2. Isi entry die just letak gambar anda/anak anda/bf or gf anda/suami or isteri anda (hadiah akan diberi kepada tuan milik gambar)
  3. Gambar ape?senang je letak gambar yang paling cun/lawa/cute/bergaya/cool
  4. Lepas tu inform la kat ruang komen entry ni (bagi link tau)
Care pengadilan:
  1. Naru akan letak gambar korang kat Fan page LSO bagi orang vote or komen (harap kawan-kawan x kisah la ye Naru nak amik gmbr korang letak kat page)
  2. Tak banyak LIKE  tak semestinya tak boleh menang
  3. Gambar kalau boleh tak mo edit ek nak ala2 Natural Beauty gitu
  4. LSO ade 4 admin so hadiah dan pemenang kami berempat la bincang same-same..hehe
Hadiah: 
  1. Shhh rahsia hehe
  2. Hadiah akan bagi mengikut kesesuaian owner gambar tersebut
  3. Hadiah sume yang ade kat dalam LSO sahaja
Amacam senang tak??Ape lagi ajak la kawan ramai-ramai join..LSO bukak pertandgan ni tuk kawan-kawan blog dan FB(yang dah like page) je tau..

Nak tengok Page LSO? Kalau sudi Like la ye..
  1. http://www.facebook.com/pages/Love-Shop-Online/101569019928601
Kalau anda terlebih pemurah follow la blog kite yang tak seberapa ni ye..



TARIKH TUTUP: 24 NOVEMBER 2011
MASA:5.30 PM



39 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

akak dh promote contest ni..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/lso-contest-entry-promote.html

*nanti baru akak join tau* hihi

izzie izzam berkata...

nak join contest! yeah! orng pertama..hehe..

http://izzieizzam.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

Jaa berkata...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

p/s: minat anime jugak...

narumi sakura berkata...

iIntaNBErlian-thnks akak.mesti join tau

izzie izzam-thnks hehe orng pertame tu

Jaa-eh yeke minat anime gak?yay ade gang!!hehe...thnks join

Jaa berkata...

naru, akak rasa baik buat stick post sampai 24/11/11 utk n3 nih... nanti org x nanti naru buat contest...

narumi sakura berkata...

almk cmne tu akak Jaa x phm huhu T^T

Cik Rose Cute berkata...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

IntaNBerliaN berkata...

a'aa betoi cakap kakja tu naru.. cam akak buat entry promote contest naru kat blog akak tu..

akak nak gtau takut naru tak paham tp akak dah search toturial ni utk naru refer..

http://www.viruspadu.com/2009/02/tutorial-auto-publish-dan-sticky-mode-d.html

Cik Iera Ziera berkata...

sdh join :)

http://theieraziera.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

ShiKin berkata...

http://bynurashikinj.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

saya join. :D

narumi sakura berkata...

akak Intan-terima kasih atas nasihat akak..sye dh paham ape ptut wat hehe..skrng dh ok kn>??

thnks sume sbb join

BiQa HatmiN berkata...

cambest je naru..hehe...lamanye contest ni..best2..boleh ushar idea ni...huhu

narumi sakura berkata...

BiQa-hehe wat lame2 skit sebab kite ni x femus lgi so nk bg ramai kenal kne bg time lebh skit la.boleh2 silekan =) ajak la kawan2 join sekali =)

nUr aDiLa berkata...

joinnn^_^
http://nuradila87.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

Alya berkata...

SY JOIN CONTEST :

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

tq :-)

yana berkata...

sy pon joinnn:

http://lyanaza.blogspot.com//2011/10/entry-special-lso-Contest.html

Perindu_ZULika berkata...

a'salam....yeeeaza, mama zulika nak join....tenkiu penganjur =)

http://zulika09.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

rabie berkata...

SAYA JOIN

http://rabiemekameka.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

fieda berkata...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

JOIN..:)

Nida berkata...

As-salam..

Turut memeriahkan pertandingan... moga-moga ada rezeki... ameeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

id FB: Along Nida
id follower: Nida

tq:)

Golden Rose berkata...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

Aimie Diyanna Benignant berkata...

Cik Naru, I dah join dah..
Ni link blog untuk contest kebabomm ni : http://aimienami.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

Goodluck to all yang join. Kita support each other k? huhu. Bye.

rabie berkata...

naru ni link gambar rabie --> http://3.bp.blogspot.com/-RGqVlIhJH2Q/TqlPF9LyKHI/AAAAAAAACh8/_xLKPYHw4vc/s1600/PA232258.JPG

wahida jelani berkata...

joined !

http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/2011/10/lso-contest.html

narumi sakura berkata...

arigato!! >_<..kalau naru x msukkn gmbr lgi dlm album kat page bg tau ek

muhd hazman berkata...

DEKMAN JOIN...

http://are-dekman.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html

sweet_pinky86 berkata...

Saya Joined!!http://enazblog.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

wan nurul hezrina berkata...

mummy join
http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

Anith Hanisah berkata...

http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

join

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

id fb : zarina tazari

TQVM

AnaLyana berkata...

akak dah join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

Joel Leslie berkata...

saya join ;)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

terima kasih!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

SALAM.DAH JOIN.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/lso-contest.html

ID FB:KAK YANG

abazilah berkata...

nak join . :)

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/11/lso-contest.html

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

Ninie join..

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

Run Away berkata...

good luck all..;d

Zuraida Rahim berkata...

Saya join

http://tudungdotnet.blogspot.com/2011/11/lso-contest.html

cikpuanhady berkata...

salam..me join..entri autopublish jam 1 ptg nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/11/entry-special-lso-contest.html

narumi sakura berkata...

dengan RASMINYE Naru tutup pertandingan LSO ni..pemenang akan di post selepas seminggu..harap semua bersabar ye..TERIMA KASIH TAK TERHINGGA kepada semua yang join >_<

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates