Selasa

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER


Dear Dairy,
    ini kali kedua try masuk segmen ni hehe..walaupon dah lama wat blog baru sekarang nak betul-betul aktif..nak jugak tanya pendapat macam mana nak dapat follower ramai hehe. Segmen ini pun senang je just follow blog Hariz Kaito ,letak baner dan siap jangan lupa inform lak hehe. Suke lak masuk segmen-segmen macam ni. Habuan or hadiah tak penting. Apa yang penting ialah merapatkan siratulrahim sesama blogger. Agak-agak ada tak blog dari bangsa-bangsa lain (cina and india) nak jugak kenal. Berbalik topik kite hehe (dah semakin menyimpang tadi) Blog Kaito memang simple dan tak berat Naru amat mengsyorkan blog ni (suke tngok tangan Kaito Kid gerak hehe)



Naru: Kaito macam mana wat header tangan gerak camtu ajar-ajar
Kaito: (sama-sama kite tunggu jawapanya hehe)

Pe lagi tekan la banner kat bawah ni



salam sayang,
Narumi

15 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

lieyana berkata...

salam brkenalan dr yana ,yana dri segmen yg sma :) da folo awak k :)

narumi sakura berkata...

terima kasih Intan ngan Lieyana >_<..kite follow korang balik..sape nk Naru follow blog korang??tnggal link kat cini tau

Run Away berkata...

good luck....;d

Haris Kaito berkata...

haris tempah dgn org jer..he3..tak pandai nk buat sndiri

narumi sakura berkata...

eh tempah ngn orang camne tu??huhu mesti mahal T^T

ceriteraliyana berkata...

hye3!!! yana dengan tinkerbell terbang sini dari segmen yang sama.

baru berkesempatan nak terbang2 sini..

salam perkenalan! ^^,

wanie wonek berkata...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

----- ----- berkata...

hi

narumi sakura berkata...

hi =)
thnks liyana dan wanie >_< Naru will follow u back..

shasa_fiez berkata...

dtg dr segmen sama....
folo u..^^

~ieda~ berkata...

aiii...dr segmen yg sm jg
done follow ur blog...follow me back ya
salam pkenalan ^_~

Ridzwan Mohamed berkata...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

Atikah Nazirah berkata...

hai....dari segmen same..done follow kamu..:)

http://atikahnazirah.blogspot.com

Tyratyra berkata...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates