Jumaat

Lagi-lagi Yuki-chan

Dear Dairy,
   Hari ni aku ade kelas lab kat Poli macam biasa aku akan bawak Yuki ke kelas. Tengah-tengah orang sibuk nak isi borang lab die leh bantai tido kat .....(korang tengok sndiri) .Nasib baik die tak buat perangai lompat-lompat kat orang suke hati sebab die ngantuk sangat. Takut gak kalau lecture nampak kang tak pasal-pasal bising lak lab tu (kebanyakan lec Poli pompuan geli ngn sugar glider sampai satu kes senior bawak die kene marah dan di beri amaran kali terakhir free2 je) Korang nak tengok Yuki tido mati tak??

Yuki di atas badan Papa






lentok sangat bile2 boleh jatuh =_=`

yang kerinduan,
Narumi

6 ulasan:

asraf berkata...

kavvai <3

Run Away berkata...

yuki ni comel ar...kalau wat goweng mesti sedap kan beb...kah....;d

IntaNBerliaN berkata...

sy pun geli jugak.. huhuu

narumi sakura berkata...

Run Away-wahhh gans tul kawan Naru sowng ni snggup nk makn Yuki T^T..jangn la huhu

IntaNBerliaN-hahaha nape geli??

taoslayerz berkata...

waaa..nice mane beli nih? mahal tak?

narumi sakura berkata...

hehehe orng bg je >///<

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates