Sabtu

~Ohayo!!~

      Salam semua >_< hehehe sungguh tak sangka siap gak blog baru ni selepas banyak kali jugak la tukar..T^T
letih betul nak faham code2 HTML nih..ingatkan nak buat blog yang lebih serius ke biznes tapi nampaknya
jiwa ke enjoy tu lagi tinggi la..so jadi la blog mcam ala fnky n simple ni (rasenye la =_=)..
Ok skrng mse tuk sesi temu bual dalam proses pembinaan blog bru nih:-

      Pertnyaan yng dikemukakan    
 Why letak lagu anime xde lagu lain ke??Bukan kitorng paham pon ko psng lagu Jepon nih..

      Jawab balik
Ntah la aku pon x tau..sejak lepas cosplay kat Hari Belia aku punya smgt kat anime makin membuak kalau boleh background blog ni pon nk ltak anime tpi takut mcm semak n kebudak2kn lak..lagi satu ni blog aku suke ati la aku nk letak ape pon hohoho (hidung tinggi)

      Pertnyaan lagi
Kenape bwah Love Shop Online tu de tulis-ape pon x boleh??

      Aku pon menjawab
Itu sebb aku dh fedap wat blog lagi2 bile tengok code HTML yang mengarut tuh @_@ pening2

      Soklan lak
Sebnrnye ape motif buat blog nih??nak berbiznis ke nk meluahkan perasaan home nmpak more too biznes

     Jawab pulak  die
Hehehe mula-mula motifnye untuk berbisnez..tapi tengok geng2 blog yang lain macam seronok je wat blog (selain biz)..bnyak info yang nak dikongsi..kalau boleh nak mencontohi blog2 lain gak..^_^

     Tanye lagi
Blog ni blog individu ke blog group??Nampak macam sowng nih syok sendiri jew

     Bengang
Blog ni sebenarnye individu punye mail (sebb yang boleh isi ruang mail pon satu je) tapi yang bagi semangat dan idea tu bergroup so kire kami ramai la..hehe..

     Yang suke bertanye
Mmm ok la sampai sini je la nak tanye kang tnye lebih2 marah..semoge berjaye la blog anda ni ye =)

     Owner
Bagus sngat la tu sye pon dah xde idea nk jawab nih..


Sekian..(masih ade smbungan jngn riso hehe)
   

2 ulasan:

natrahmohdsaid berkata...

nice blog!

narumi sakura berkata...

hehe arigato!!waa x sngke sensei blogger bg coment nyu :3

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates