Ahad

Naru kembali!!

Dear Dairy,

   hahaha terima kasih Asraf sebab tolong umumkan pemenang LSO..Sorry la baru sekarang Naru (yang sebenar) dapat online itu pon sekejap je hehe (culik berukband makcik)..Rasenye belum terlambat lagi Naru nak ucapkan TAHNIAH kn hehe >_<..keputusan ni bukan Naru wat sorang tau soo jangan la kecewa atau marah kat Naru lak hehe..

  Sekarang ni Naru ngah risau agak-agak para pemenang seronok tak dapat hadiah dari LSO (mmmm) haha hari isnin ni Naru kene menjalankan tugas mepos hadiah..Naru lak yang rase gementar :p..

   Baru-baru ni Naru pon dapat hadiah dari abang posmen kih3 (ops bukan abang posmen ye hadiah tu dari Sayang Naru ;P) ingat nak letak gambar hadiah tu tapi laptop makcik takde `gigi biru' lak baru nak send gambar dari phone ke laptop..huhu..

  Ok Naru nak gelak puas-puas boleh? hahahahahahaha ..Nak tau nape Naru gelak? Naru dah lama tak dapat nak bukak blog..setiap hari asyik fikir nak tulis ni nak tulis tu tapi bile dah dapat bukak blog Naru lak yang buntu tak tau nak tulis pe =_=` (haishh ape la nasib) lepas ni dah susah nak online lagi :'(

Naru nak pergi bertapa kat gunung-ganang dulu la (berangan lagi) sudi-sudi la tinggalkan pesanan kat ruang komen ye..Naru nak bawak diri huhu

Yuki>> sebelum momi nak g bertapa jangan lupa sediakan makanan banyak-banyak ye
Tery>>mmm ape-ape je la

Takde siape pon pedulikan Naru sob3..yela momi nak pergi la ni bye



Yang Tak Keruan,
Narumi

3 ulasan:

none berkata...

kte sentiase de kt blakang naru..:)

LydSunshine berkata...

Naru-chan!!

narumi sakura berkata...

arigato none-san dan lydsunshine-sama!!! >_< huhu ade gak yang sayang Naru bukn cm yuki ngn tery

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates