Ahad

Garden Cafe Alamanda

Dear Dairy,

  waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!nak jerit kuat-kuat boleh? (excited gile)..Naru betul-betul tak sangka date kali ni date paling romantik selame 2 tahun kami kapel (kan best klu 2 tahun kami kawin >-<) haha..serius rase cam nak nagis je mase tu sebab si die wat surprise..terharu!!Rupe-rupenye si dia dah survay tempat ni lame dah cume mase je tak berapa nak mengizinkan..paling best bile suasana kat situ betul-betul masuk ngan skirt yang Naru pakai ala-ala konsep Britsh gitu..nak tengok??haha  pe lagi jom terjah!


tengok la harga dia pon ok kan?berbaloi gitu

si die memilih makanan haha


Amacam romantik tak?


Tenpayaki Chiken -si dia punya


Yang hijau tu free hehe..sebab pe?skrol bawah


Cute kan cawan die >_<

Kebetulan masa kami datang Cafe ni ade Food tasting..dapat air free..air tu memang pelik tapi sedap cube teka air pe?? (yang hijau tadi)


Lamb pe ntah ni Naru punye hehe..daging kambing die memang lembut >///<



makan!!


Yuki pon sebuk nak makan hehe



kalau la ade meja make up macam ni kat rumah alangkah cutenye


memang konsep ala-ala rumah British + taman British


LOVE U!!


awwww sweet



kebetulan jugak mase kami pergi ade orang main piano..makin tambah la romantik die knya!! >_<~



cake & pastry =) kawai!! (cute dlm bhse jepun) knya~~


ade buayan lagi..kena kan skirt Naru ngan tempat nih hahaha
(takut nak duk sebab takut benda tu tergolek Naru dah la berat haha)



bye Garden Cafe 
Sayonara!!
(maaf gambar kabur)

yang in happy mood,
Narumi

3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

CANTIK GILER TEMPAT NIH!! mmg romantiklah.. gelas dia mcm jug .. hihii

RinsyaRyc berkata...

eh, eh.. datink x ajak orang >_<

gile cantek... cem tempat orang kawen je.. ehek mknan die pun gempak2 >_<

narumi sakura berkata...

romantikkan >_<...hehehe try la g sne ngn orang istemewa lak

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates