Selasa

MotoGP:Hari pertama (20 oct 2011)

Dear Dairy,
      fuhh satu hari yang amat memenantkan..kebas kaki berjalan kat Litar Sepang tu. Tapi memang berbaloi kenagan yang memang tak boleh lupe thnks kat Bos tempat praktikal Naru yang dulu dan Kak Zana (akak yng kerje kat tempat praktikal) Walaupon Naru dah abis praktikal Naru tetap rapat dan berhubung dengan dorang. Tak sangka lepas gak nak pergi tengok GPMoto nih..Grand Stand lagi hehe jangan jelez..Jom tengok gambar kami di sana...

Moto pebret-Vespa hehe

berbisik-bisik tengah nak pikir moto mana nak beli (mampu ke??haha)

yang hitam ni macam best gak tapi kaki aku tak sampai la =_=`


'helo2 diminta semua memberi perhatian kepada dua anak gadis yang dari tadi dok intai2 takut kang ade moto yang ilang'

'cover2 mamat tadi macam dah perasan kite nak wat keje jahat'

Ninja 'WACAA!!'

awat amik gambaq sampai terkangkang tuu

Yes aku dapat naik!! thnks Yuki berjaya tarik perhatian penganjur haha


PEACE!!


nak jugak-kate akak Zana

saba ye nanti aku kaya aku beli ko

ehh kona baring..

yang happy,
Narumi

6 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

oo ni ke gambar adik naru ni.. br kenai.. hihii

narumi sakura berkata...

kih3 malu3 >//<

BiQa HatmiN berkata...

tq singgah blog sy.. ada ..try tgk kat nuffnang..dia ada wat blog award asia pacific..kalau nak calonkan bloger masing2 leh try tgk kat sana..hehe

narumi sakura berkata...

haha x layak la naru nk di calonkan..follower pon x ramai

RinsyaRyc berkata...

wuwuwww >_<


<----tak reti pakai motor. = ="

#dah eksiden 2 kali. fobia tengok motor

narumi sakura berkata...

hehe yeke..huhu ye la lgi pon pompuan mmng x digalkkn bwak moto..tul x rin bwk kate selmt skit..naru ni je prmpuan plng degil kot..bnyk kali eksiden tpi stay g bwk moto laju

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates