Khamis

Dunia blog yang amat menakutkkan

Dear Dairy,

    hari ni aku abis kelas awal..mulanya aku nak terus tido je sebab aku penat gila dengan panas terik lagi fuuhh berrpluh-peluh..aku tengok laptop kat sebelah toto aku terus terlintas dalam fikiran nak cek FB..bila dah bukak blog ape lagi memang tak ingat dunia la..blogwalking baca blog orang lain memang best sampai la aku jumpa satu blog ni..Blog yang bagi aku agak panas la..(aku jenis suka cari blog baru yang aku tak follow lagi then komen banyak-banyak kat entry2 dorang yang superb tu)

  Berbalik pada cerita aku yang tadi..Kenapa aku cakap blog ni panas??sebabnya bagi aku tuan punya blog ni memang panas baran tak tentu hala dan tak matang..memang entry die kebanyakkan entry 'Cari Pasal dengan Blogger lain' huhu..sedih la kalau ada blogger camni..aku tak mau la bagi tau pe nama blog tu kang tak pasal2 aku kena serang pulak..Header dah cantik ada gambar Kingdom Heart tajuk pon dah sedap aku dah siap follow bila tengok header dia..lepas je baca entry dia terus aku rasa nyesal follow dia..haish..nasi dah jadi bubur..

  Dah la aku malas nak cakap banyak..Aku ni bukan la newbie bukan jugak expert dalam blogger ni tapi aku berharap sangat semua blogger boleh berblog dalam suasana yang aman damai tanpa apa2 pergaduhan..Amin

Wasalam....

Myspace Love Quotes Icon



yang sedih,
Narumi

5 ulasan:

natrahmohdsaid berkata...

nak tgk jugak blog tu..hehe

narumi sakura berkata...

boleh aje aku bg kat inbox fb ko ..ni rahsia negara tau hehe

Run Away berkata...

pssstttttt..blog apa tu..hahahha....beb.../..Salam kenal...;p

narumi sakura berkata...

hehe nak tau ke k2 nnti kite bg tau kat shout box;)..salam perknalan juge =)

Syuhada Nur Ekhwan berkata...

nk gak tgak blog tuh... heheeh

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates