Selasa

Nak tau laptop/Pc anda laki ke pompuan follow step ni

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

Enjoy! 
hehehe..admin dah try buat dan laptop admin pompuan anda pulak macam mana??


5 ulasan:

nurshahirah berkata...

serius btol ke?..

nurshahirah berkata...

mine was woman =(...rsenye sume laptop pompuan la

narumi sakura berkata...

haha yeke..x tau la..ade orang dapat suare laki..aku punye pompuan ^^

Faiz berkata...

dah penah try dulu..huhu..ternyata laptop ini pmpuan..huhu

narumi sakura berkata...

hahaha...alamk sape yang dapat suare laki bagi tau nak dengar!!

Jom Terjah

Senarai Blog Saya

Blogger templates